Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Marble Floor

13:52 | September 5, 2017

Som ni vet är jag i fullfart med lägenheten, jag har en liten hall som jag vill sätta in marmor golv på, helst svart- lite Saint Laurent känsla. Tillsammans med Andersson Frid- dem har sitt showroom på Grevgatan 59 hjälper dem mig riva ner det lila köket, fixar golv och väggar- marmorgolvet i hallen och strukturer. Dem har hjälpt mamma i lägenheten på Karlaplan- så känns super super bra. Kolla in deras hemsida HÄR, tips för er som vill göra er renovering lite smidigare! 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här