Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Sicily

20:24 | August 12, 2017

Hello, sitter på båten och lyssnar på musik medan jag knappar på datorn. Igår kom vi fram till Lipari- super smidig resa, vi åkte direkt till Catania, tog taxi till en hamn och sen en färja till Lipari som är en liten Ö. Såå genuin och mysig! Idag seglade vi från Lipari till Panarea och ska snart iväg på middag, tror vi har bord 10.30 ungefär. Lykke och jag har jobbat och haft Jacob på face time medan han har fixat hemsidan till High Frequency. Såå spännande. Kjolen är från en liten marknad på Ibiza och bikinin är mammas från fishico. Vi hörs snart, puss!

2 kommentarer2 kommentarer om “Sicily”

    Åh! Det där ser overkligt skönt ut när man sitter hemma i Sverige och lyssnar på regnet! 🙂

    Reply

    Kan du ikke skrive litt mer om oppussingen av leiligheten din, skole osv hvis du føler deg ubekvem med å være for privat, og ta mye bilder av deg selv? 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.