Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Min vecka

23:37 | August 10, 2017

 

Ett litet småplock av bilder från min vecka, haft mycket som vanligt these days med High Frequency! Ni har väll inte glömt att subscribe´a på hemsidan, om inte- Klicka HÄR. På första bilden ser du Andreas Martin-Löf, en super duktig arkitekt och nu en vän som hjälper mig med min lilla lägenhet. Är verkligen så imponerad av allt han åstadkommit. På dagarna har jag jobbat och sen på kvällarna åkt ut till Dalarö med Tom- vilket ni ser på bilden nummer 2. Ätit årets första kräftor, älskar konceptet men är inte super förtjust i kräftor måste jag säga. Känner mig så konstigt mätt efteråt och alla sitter och surplar… Tredje bilden är på Pappa och lilla jag, vi åt middag med Tom och pratade om allt från himmel och jord- men speciellt om vad som gör en lycklig i livet. Väldigt djupt… Fjärde bilderna är på mina och Lykkes älskade klänningar. Nu har vi fotat allt i studion och väntar på att få tillbaka bilderna så vi kan lägga upp på hemsidan. Tillsvidare får ni se Alexandra i Chloé Dusty Pink dress och Hedda i Leo colored dress- hon fick agera modell för High Frequency, ska visa er massvis bilder sen på henne! Så jäkla snygg!!! Imorgon åker Tom och jag till Italien för att segla med Lykke och Lorenzo. 

 

Hörs sen, puss!

 

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.