Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Ibiza

21:24 | July 31, 2017

 

Heej allihopa! Just nu befinner jag mig på Ibiza, dag 6 här och häpna… Jag, tjejerna, Wille och mamma har bott på ett jättemysigt litet hotell med mycket sol, bad och god mat. Vi är alla samlade här för att min kära vän Agnes hade studentskiva här i Ibiza i lördags, hon hade fixat så fint med middag och efterföljande discodans i timmar!

Idag kom resten av tjejerna så vi fortsätter dansandet i några dagar till, ska bli väldigt spännande att se hur man ska komma levande ur denna vecka… men ikväll laddar vi upp inför Flower power party på Pacha, vi har laddat upp med blomkransar att pryda oss med och sedan bär det av! Imorgon ska vi till Formentera, verkligen att rekommendera om ni är på Ibiza, en ö lite utanför Ibiza med turkost vatten, toppless fullt tillåtet och snygga killar, men framförallt så goda lunchställen. Nu ska vi gå ner för drinkar på hotellet, men uppdaterar snart igen!

Peace, Love & Understanding – hippie mode här på Ibiza 

 

 

1 kommentarerEn kommentar om “Ibiza”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.