Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Tillbaka

20:13 | July 24, 2017

Hej allihopa, välkomna tillbaka till mitt liv. Jag ska va ärlig med er, varför jag har haft den här lilla pausen på bloggen är inte på grund av lathet utan mer osäkerhet. När jag va yngre älskade jag att vara framför kameran och kunde slänga upp vilken bild som helst. Men med tiden har jag blivit lite osäkrare och mer obekväm med att stå framför kameran och när man inte gillar att riktigt stå framför kameran blir det jue svårare att ha blogg. Men jag tänker fajta emot och fortsätta att ha bloggen för jag tycker det är så kul! Med det sagt tänkte jag ge er en liten recap. Vad har egentligen hänt sen jag sprang ut från VRG trappor? Sen jag blev 19 år? Sen jag släppte mitt första märke osv.  

 

Att springa ut från VRG var så otroligt pirrigt, hela dagen laddade man upp, förväntan som spred sig i hela kroppen. Sen var det 1 h kvar, man samlades i aulan efter en trevlig lunch och fina tal, nedräkningen började… Jag satt längst bak så jag var först med att springa ut. Jag grät som en gris. Tom sa att jag såg ut som en elefant när jag sprang tydligen, kunde inte kontrollera min kropp. Mamma behövde säga till mig att sluta gråta så det kunde bli någon fin bild när jag stod med min familj som nykläckt student. Min mottagning var så otroligt lyckat, alla stod och dansade och bartendensen drinkar var magiska vilket gjorde mig lite mer berusad varje kvart. Till skillnad från andra så vaknade jag inte dagen efter som arbetslös. Utan med mer jobb än vad jag någonsin haft. 

 

Dagarna gick och jag flyttade ut till min pojkväns landställe på Dalarö samtidigt som jag har jobbat med Lykke kring vårt nya märke HIGH FREQUENCY.  Åkte till Frankrike för att fota allting och sen gå på en fest i St tropez som min killkompis hade, vi tog Lykkes båt från Antibes till St.Tropez och var sammanlagt där i 3 dagar. Sen kom jag hem och var på landet, älskar svenskskärgårds sommar. Efter några dagar hemma så åkte jag till Italien för att fira min födelsedag med Marcus och mamma, vi spenderade 4 dagar på Il Pelicano, ett hotel där fotografen Slim Arons har tagit många av hans bilder. Sen kom jag hem åkte till Gotland och på onsdag bär det av till Ibiza. 

     Med det sagt tänkte jag visa er bilder från tiden som gått! Enjoy!

Midsommar firande hemma hos Mixarna på Dalarö!

Tom och jag följde med Alessandro när han spelade på Bråvalla, var så roligt! Sista bilden är på Lena, hon eskorterade mig till bajamajan 10/10 person! 

Sen hängde jag en del i stan och jobbade, åt middag på kommendören, Tips- ät deras Argentinska grillade scampis- så sjukt goda! En bild på när Lykke och jag plåtade för HIGH FREQUENCY och en mysig landet middag hos Lykke. 

Åkte till Frankrike för att bo hos Lykke och fota med Lisa för HIGH FREQUENCY, landade klockan 10 åkte direkt till Lykke, bytte om för att sedan åka båt till La Guerité med Lisas familj och Lykkes familj! Har på mig Asos bikini och klänningen kommer från Lisa Marie Fernandez.

Sen kom vi hem och åkte in till Cannes för att äta middag på Baoli:

Dagen efter tog vi Lykkes segelbåt till St.Tropez, för att knäppa lite bilder och gå på en killkompis 21 års drink!

Sen var jag hemma några dagar för sedan ta mitt pick och pack till Italien! Världens vackraste hotell- Ill Pelicano

Nu är jag äntligen hemma efter 2 fest dagar på Gotland och åker sen till Ibiza på onsdag! Hörs snart, och den här gången menar jag det!

4 kommentarer4 kommentarer om “Tillbaka”

    Berätta mer om ert märke! När lanseras de?

    Reply

    Härligt att se att du är tillbaka! Har saknat dina inlägg<3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.