Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Min studentdag i bilder

20:04 | June 16, 2017

Dagen innan började förberedelser för stora dagen, jag var på Partyland och hämtade ballonger. Ni hittar deras hemsida HÄR, rekommenderar dem verkligen starkt, räddare i nöden för alla student tillfällen! 

Dagen började med Champagne frukost hos Nicol, var så otroligt taggad! 

Bilder av Anna Gardell 

Sen var vi i skolan hela dagen tills det var dags för utspringet klockan 14.00, vilken jäkla lycka! Grät som en bebis… Absolut bästa känslan.

Sen var det flakdags!

Efter flaket stod Tom redo med morgonrock och skjutsade ner forsy och mig till vattnet där vi badade! Efter det var det full fart framåt till mottagningen

Sen var det mottagning hoss mig, Joy Harris ( Joyharris1) på insta hade gjort världens finaste bakverk, Lisa Elmqvist catrade maten, med en liten ostron bar ( han som öppnade ostronen har vunnit VM 2 gånger i ostron öppning) haha hur coolt?! Sen glömde jag ta bild på drinkarna, men vi hade 2 bartenders som gjorde super super goda drinkar. Partyland var också där och fixade så otroligt otroligt fina ballonger, mega mega tack till dem <33! 

I samarbete med Partyland


2 kommentarer2 kommentarer om “Min studentdag i bilder”

    Kan du inte visa mer bilder från din student och vad du fick i studentpresent? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här