Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Sugarbearhair

14:37 | June 15, 2017

 

Summer must have!! Dem här hårvitaminerna fick jag från Sugarbearhair för några månader sen, först åt jag dem för att jag tyckte dem va så goda men började se skillnad och nu är jag hooked. Jag har verkligen med mig dem överallt! Vitaminerna gör så att håret växer snabbare och ger dig en bättre tjocklek och kvalité. Men det hjälper inte bara håret utan naglarna och hyn också. Rekommenderar dem starkt! Här har ni en rabattkod till er på Lyko – chloesugarbearhair – som ger 15% i rabatt! Hur bra?!. Kampanjsidan hittar ni  här


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här