Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Partyland

09:51 | May 23, 2017

Hej hörrni, hur mår ni? Jag befinner mig i skolan just nu och längtar lite extra mycket efter sommarlov idag. Tänkte tipsa lite om Partyland Sverige och mitt samarbete med dem eftersom studenten närmar sig. Såhär fint fixade jag med hjälp av deras dekorationer från affären på regeringsgatan. Älskar Latex ballongerna! Gå in på deras hemsida HÄR.

När jag hade mösspåtagning med Nelly.com på Mister French så hjälpte fina Ida från partyland att dekorera, visst blev det fint? Om ni har panik med studentklänningar borde ni gå in på Nelly och skrolla runt lite, jag gillar den HÄR den HÄR och den HÄR 

Contains Addlink

Älskar min studentklänning från Nelly!! 

I samarbete med Nelly och Partyland


2 kommentarer2 kommentarer om “Partyland”

    Føler du at du fortjener å tjene så mye som du gjør når du bare legger ut reklame?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här