Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Studenten

10:17 | April 28, 2017

Som ni vet tar jag ju studenten den 12 juni (IHH tagg) och vill såklart att ni ska följa med på min resa. Från hur jag ska ha skivan och mottagningen till vad man ska ha på sig. Därför tänkte jag ta tillfället i akt och tipsa om Indiska, de här nämligen släppt en studentkollektion med lite Boho-känsla. Som t.ex klänningarna jag har på bilderna!  Jag älskar den lite mera relaxade stilen, boho/Ibiza vibes och klänningen funkar ju i sommar på en trevlig middag, midsommar och annat skoj.

Kolla hela kollektionen HÄR och klänningarna jag bär hittar ni HÄR och HÄR.

I samarbete med Indiska 

 


1 kommentarerEn kommentar om “Studenten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här