Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Jag är med lägenhet

10:37 | April 25, 2017

Hej hörrni! Hur går veckan? I fredags blev jag med lägenhet!! Hur sjukt?!?!?! En mini på 27 kvm på Styrmansgatan 4 trappor upp och två fina fönster. En riktig pärla. Jag har köpt lägenheten för egna pengar, älskar att säga den meningen! Känner mig liksom rätt as tung. Ni ska få följa med hela processen. Den behövs fixas upp ordentligt med nya golv, badrum osv. Men processen ska ni få följa vill jag lova. Så här ser den ut nu: 

 

Golv, vägg, färg, kök ALLT ska fixas. Om ni har tips på bra golvläggare eller målare hojta till! Börjat hitta mycket inspo: Ljusa golv, marmor badrum, stukaturer etc


11 kommentarer11 kommentarer om “Jag är med lägenhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad kul!!! Grattis

  Reply
 • Grattis så kul

  Reply
 • Wow! Grym du är! Skulle inte du flytta utomlands i höst för universitetet? Kram

  Reply
 • GRATTIS!!! 😀 Den är superfin nu tycker jag men är såå spänd på att se hur den blir när du är nöjd med den 🙂 Min vecka är såå seg då jag är förkyld men är på bättringsvägen ^^

  Reply
 • Grattis!! Retro Måleri gjorde superfint hemma hos mig! De gör alltid det lilla extra och fixade saker runt omkring som det egentligen inte behövde bara för att resultatet skulle bli så bra som möjligt 😀

  Reply
 • Gud vad spännande! Grattis!
  Tänkte fråga vart/hur du gör dina collage du brukar ha i dina inlägg (bl.a. i detta)? Några speciella verktyg i programmet du använder? Undrar också vad du har för tankar kring vad du vill jobba med i framtiden? Förstår att du är inne på mode och jag tycker själv det är superroligt (både mode och att skapa sådana inspirerande collage som du gör). Jag själv pluggar ekonomi just nu, men skulle vilja läsa till lite mode och journalistik-kurser för att kunna jobba mer med det senare. Var skolan du gick på i London (sommarkurs om jag inte minns fel) bra?

  Mycket frågor, men hoppas du har tid att svara! 🙂 Kram!

  Reply
 • Fan va kul, grattis! Jag undrar dock varför med tanke på att du ska flytta utomlands till hösten, är det inte bättre att köpa lägenhet i staden du ska plugga i? Eller kör du en lägenhet i båda städerna haha?

  Reply
 • Wow! Styrmansgatan 35! En kompis till mig bodde där för typ 10 år sedan! Fast på 3 trappor.

  Reply
 • Stor Stockholms bygg och entreprenad AB! (ssbeab)

  Reply
 • betyder “egna pengar” att du inte har tagit lån alls eller har du lagt hela kontantinsatsen själv bara och sen lån? är bara nyfiken på hur du menar för ska snart också själv köpa lägenhet 🙂

  Reply
 • Grattis? Vi gjorde vårt badrum och kök i marmor med Ubblix Plattsättning, vi är jättenöjda!! Lycka till!

  Reply