Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Min resa till studenten

14:13 | April 20, 2017

Hej bloggen, tillsammans med Partyland så ska ni få följa min resa till studenten. Dvs vilka ballonger jag vill ha på mottagningen till sugrör på studentskivan. Jag älskar latexballonger, ni hittar dem HÄR. Blått känns väldigt studentigt. Sen till skivan har jag Game of Thrones tema så tänker mig lite gröna latex ballonger då. Hur tänker ni till mottagning? Är så exalterad på allt som kommer ske. Mösspåtagningen är nästa vecka? Känns helt sjukt!

I samarbete med partyland

2 kommentarer2 kommentarer om “Min resa till studenten”

    Var köpte du balogerna du har på bilden samt snörena? Det är så finna! Hur stora är dem? Älskar din blogg!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.