Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

STUDENTEN 2017

14:10 | March 21, 2017

Addlink: Here, Here, Here

Hej bloggen,  Satt och planerade min skiva och började fundera på mina 3 år som elev på Viktor Rydberg Djursholm. För mig var VRG väldigt speciellt, VRG var ett hopp i hela 9 an när jag bodde i London. Jag längtade så mycket till mina kompisar där hemma och få börja på skolan som sina stora syskons kompisar alltid pratade om så väl. Jag kommer ihåg när jag kom in,  Isabelle och jag var på Eden rock och alla började skriva i en gruppchatt att dem hade kommit in, mitt hjärta stannade och i stress med dåligt wifi försökte jag komma in på portalen, när jag såg på skärmen att jag kommit in slängde jag mobilen i marken och attackerade Issie på sängen.  Första året var så spännande, helt magiskt: hela året var kanske inte toppen men det mesta av det som hände i 1 an får mig att lee. Allt va så nervöst men roligt, från att gå in i matsalen och hämta vatten till att åka runt i Djursholm på helgerna på hemmafester. I 2 an började allt lägga sig, men jag kom närmare med min klass, älskar min klass!! Sånt underbart roligt gäng, slutet i 2 an var väldigt schaky men att komma tillbaka från sommarlovet i 3an var så jäkla kul. Tårarna rinner när jag skriver?! Alltså att veta att jag ska lämna min klass, lärare, trygghet är så läskigt. Jag flyttar efter sommaren och börjar på UNI vilket känns galet och nu är det bara 82 dagar kvar, IHHHH!!!!


7 kommentarer7 kommentarer om “STUDENTEN 2017”

  Var är klänningen i mitten från? Länken till den kom inte med! <3 <3

  Reply

  Har för mig att du sökte till skolor i London!! Vilka sökte du till och har du hört nåt än? Kom själv in på KCL, city och brunell för law so far men väntar ännu på två 🙂 skulle vara roligt att höra mer om dina tankar ang detta!

  Reply

  Det går inte att klicka på någon länk till klänningen löngst nere, var är den ifrån?

  Reply

  Kan inte du skriva ett inlägg om vad du ska göra efter studenten?

  Reply

  Åh, fint skrivet. 🙂 vilket uni ska du börja på??

  Reply

  ÅÅh! kan inte du tipsa om balklänningar? älskar alltid dina tips

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.