Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

TRETORN X CHLOÉ

08:49 | August 30, 2016

_99A8357
_99A8362

Till hösten har Tretorn och Naturkompaniet gått tillsammans för ett projekt som heter THE LEFT OVER PROJECT- vilket innebär att regnklädes kollektionen är skapad av överblivet och återanvänt material . Kollektionen som landar i butik i slutet av augusti är till 95 % skapad av återanvänt material. Man har använt överblivna tyger och andra produktionsrester från andra producenters produktion – material som av fabrikerna klassats som förbrukade och skulle därmed förstöras. Jag älskar dem korta gummistövlarna och den rosa färgen!

I samarbete med TRETORN

2 kommentarer2 kommentarer om “TRETORN X CHLOÉ”

    Kontaktade Naturkompaniet och jackorna har kommit men kommer inte komma in i den fina rosa som du visar tyvärr. Vet du om den går att hitta på annat sätt för den var så fin just i rosa. Vänliga hälsningar Malin

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.