Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

OFF TO CANNES

13:01 | July 29, 2016

DSC01220 (1)

Hallå, sista dagen på Central Saint Martin! Den här kursen har varit så rolig, kanske blir en fashion journalist tillslut.. Vem vet? Har ingen aning om vad jag vill göra… Men något inom mode tror jag det nog blir. Idag åker Isabelle och jag till Cannes där vi möter upp Emma, ska bli riktigt kul. Men börjar snart tröttna på mina kaosiga resväska som börjar bli rätt ofräsch. Issie och jag behöver gå tidigare idag pågrund av att vårt flyg går från Gatwick. Vi hörs sen!

4 kommentarer4 kommentarer om “OFF TO CANNES”

    Skulle du kunna tipsa om väskor till gymnasiet för ca 10 000kr? Hade verkligen behövts.

    Reply

    Är jackan ny? Är det fjärilar på? Snälla svara

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.