Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Dinner @sexyfish, pics from le phone

11:53 | July 27, 2016

IMG_1390 IMG_1396 IMG_1402

Hej bloggen, sitter på lektionen, Isabelle och jag har precis presenterat den typiska LOVE magazine profilen. Den här kursen är faktiskt otroligt rolig. För er som undrar så går jag introduction to fashion journalism på Central Saint Martin i London. Kursen är bara en vecka, men varje dag har vi ett nytt ämne. Igår skulle vi skriva en rapport/ artikel om dem senaste visningarna, i förrigår om nyheter om Paul Smith och idag vet jag inte riktigt va vi ska göra. Igår åt Isabelle, mamma och jag middag på sexy fish och sen efteråt kom Lovisa och joinade oss på en espresso martini sen gick vi hem till Hayden, en kompis till mig i London. Vi hörs sen!

1 kommentarerEn kommentar om “Dinner @sexyfish, pics from le phone”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.