Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

FOODORA X MORSDAG

11:51 | May 29, 2016

IMG_6213 IMG_6214 (1)

I fredags hade mamma och jag en liten tidig morsdag middag, hon befinner sig i Sardinien just nu. Iaf, jag var inte jätte sugen på att ställa mig i köket och laga mat. Istället beställde jag hem FOODORA, en hemsida med många av stockholms restauranger där du kan beställa hem mat till din dörr. Jag valde HONGKIST, kinamat, en av mamsen favoriter. Så, tips från coachen alla ni där hemma som planerar att göra en fin middag till er käraste mor; slipp mecket och gå in på foodora.se istället.

I samarbete med Foodora


4 kommentarer4 kommentarer om “FOODORA X MORSDAG”

    Hej skulle du kunna göra ett inlägg där du tipsar om snygga och stilrena short till sommaren!

    Reply

    Älskar din blogg, så mysig att läsa! Har du några tips på snygga kostymer för tjejer om man inte vill ha klänning på studenten?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här