Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

7 kommentarer om “LANDET”

  Hvilken størrelse har du i bikini toppen og underdelen? Du er så vakker:)

  Reply

  PLZZZZZZZ nämn i något inlägg vilket redigerings program du använder till dina insta bilder! Vore jättekul och hjälpsamt<3 <3 <3

  Reply

  Hej! Du som har/har haft så många fina väskor kanske kan hjälpa mig lite? 🙂
  Jag vill köpa min första designerväska. Jag har satt en budget på 15.000 kronor och är just nu student så har inte råd att köpa en by designerväska på ett par år, och tänkte kolla om du har tips på någon som är riktigt klassisk och värd att investera i? Vill verkligen ha någon som är klassisk då jag inte vill att den ska gå ur tiden. Alla förslag är välkomna, men gärna på ett pris omkring 15.000 🙂

  Reply

  Hej! Jag undrar vart tallrikarna på bilden kommer ifrån, super fina!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här