Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

ORAL-B

14:48 | May 23, 2016

Brukar få många kommentarer på bloggen i stil med: “hur gör du för att få vita tänder?” Det ska jag nu dela med mig av: jag använder mig utav tandkräm från Oral-B.  Nu har det kommit ett nytt sätt att få vita tänder. Vanor är till för att brytas, kan man säga så? Iallafall, så kan Oral-B hjälpa till med detta. Istället för att bara använda en tandkräm när man borstar tänderna kan du nu även använda dig av en accelerator som man borstar tänderna med efter man borstat med den vanliga tandkrämen… Och varför gör man det? Jo, en accelerator som man borstar tänderna med hjälper till att förlänga det vita och fräscha resultat som den första tandkrämen ger. Det är väldigt lätt att få in detta i din morgonrutin, dessutom är det otroligt gynnande då man ser resultat snabbt. Jag vaknar på morgonen, hoppar in i duschen, borstar tänderna först med Oral-B  tandkräm, sköljer munnen och sen använder jag acceleratorn som man borstar med. Det går jätte snabbt och är väldigt värt det in the long run.


3 kommentarer3 kommentarer om “ORAL-B”

    Kan du ge förslag på avslutnings klänningar? Snääällaa. Älskar din blogg

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här