Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Dagens 3 tips

10:07 | May 18, 2016

Screen Shot 2016-05-18 at 10.05.26

TIPS 1: Igår var jag och spraytana mig och är väldigt nöjd med hur resultatet blev, gjorde det hos Klara- ni hittar henne på instagram under ” tanbyklara” blir verkligen inte orange som jag fruktade innan jag hade spraytanat mig. Tyvärr blir man lite besatt av det, att alltid känna sig brun och fräsh är lite drömmigt. Vi hörs sen, POK

Screen Shot 2016-05-18 at 10.21.45TIPS 2 ; La mer conceler, det här är alltså den sjukaste concelern, den täcker allt! Sjukt dyr men nog den bästa concelern som skapats. Mina kompisar har blivit helt sålda efter lånat den av mig.

TIPS 3: Roliga tumblr konton; 2 kompisars: http://faabbaan.tumblr.com/ och http://bellacino.tumblr.com/ älskar att kolla på snygga bilder och motiverande quotes!

Screen Shot 2016-05-18 at 10.35.38

1 kommentarerEn kommentar om “Dagens 3 tips”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.