Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

VINNARE FÖR ADIDAS STELLA SPORT

17:22 | April 27, 2016

Nu har jag lottat ut 2 vinnare till Yoga med mig och mina vänner på onsdag! Grattis till Lis och Isabelle, ni kommer bli kontaktade. 🙂 Grattis, och för er som inte kom med den här gången kommer det fler tävlingar!

Här kommer lite bilder från 2 event jag haft med Adidas Stella Sport 

30012016-AdidasStellaSport-HermanCaroan-029500110 Chloe_stellasport_20 Chloe_stellasport_14 Chloe_stellasport_11

1 kommentarerEn kommentar om “VINNARE FÖR ADIDAS STELLA SPORT”

    Sticker till Lund i helgen för valborgsfirande där och klädpaniken är TOTALT!! Vad har man på sig när vädret inte är helt stabilt, man sitter i en park men vill ändå känna sig fräsch? Kan inte du ge lite tips hur man ska tänka? Eller ett collage? Kraaam!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här