Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

HAPPY

10:02 | April 27, 2016

IMG_5243 (1)

Godmorgon, sitter på svenskan… Har än rätt jobbig dag framför mig, har 2 jobbiga möten- hoppas att det löser sig! Igår åt jag middag hos pappa och efteråt gick jag hem till mamma som är i Singapore. Väl hos mamma pluggade jag hela kvällen, gick helt ok! Vi hörs senare, kyss! Btw, håll utkik efter det här Iphone skalet… Mina kompisars UF företag som lanseras snart. 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “HAPPY”

    Fina Chloé! Hoppas din dag gick hyfsat smärtfritt trots allt.
    Jag ville mest bara tacka för ett superstarkt inlägg häromdagen. Jag grät. Jag gjorde verkligen det. Jag kände igen mig själv så väl och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag ville bara ge dig en stor kram. Det är aldrig lätt och livet suger ibland, men det känns så skönt att se att du tacklar allt på ett så bra sätt som man bara kan. Det är a&o för att komma på fötter igen och du är en riktig kämpe. Och med det en förebild för många andra! Jag önskar dig all lycka här i livet. Glöm aldrig att du är grym! ♡

    Reply

    Åhh va fint skal när lanseras det???? Skulle så gärna vilja ha ett!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här