Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

VERBIER

17:14 | March 28, 2016

IMG_2486 IMG_2487 (1) IMG_2489 (1) IMG_2488

Hejsan, om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag myst i bastun och åkt skidor och druckit varm choklad. Imorgon är det sista dagen här i Verbier, ska åka direkt till landet när jag landar där mamma och Leo befinner sig. Riktigt cozy, och sen kommer ärtan dit. Hoppas ni har ett bra sportlov hittills. KYSS


1 kommentarerEn kommentar om “VERBIER”

    Hej! Vart i Verbier hittar man den där urgulliga hunden? Sett flera tillsammans med den, brukar den vara på något speciellt ställe??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.