Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

ÅRET SOM HAR GÅTT- 2K15

04:06 | December 27, 2015

MG_0529-1

https://www.youtube.com/watch?v=jV-JEzAo-Ss

Januari var en väldigt svår månad, Arthur och jag började året med att göra slut, vilket resulterade i långa nätter med gråt och sleepovers med tjejkompisar. Men trots ett brustet hjärta så började bloggen ta fart, Nicole och jag inledde ett rätt så stort samarbete med Stella Mccartney sport vilket var riktigt roligt. Marcus, pappa och jag åkte också till phuket där jag tog dykarcertifikat. Mer än det kämpade jag på i skolan, va med min MUTT ( mathilde, smulan, smuttan, muttan etc, vet inte va jag kallat henne i bloggen)- men kärt barn har många namn vi gjorde iaf massa busiga saker. 


3 kommentarer3 kommentarer om “ÅRET SOM HAR GÅTT- 2K15”

    Wishing you a better January, and a wonderful, happy New Year Chloe! You and Nicole have a fun personality, and nice sporty look for the promotion.

    Reply

    Skulle du kunna göra ett inläg om hur man kan matcha blåa skor (som dina isabel marant skor)?? Behöver verkligen hjälp!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här