Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

NEW IN

00:08 | August 31, 2015

De här underbara piecesen fick jag hem från London, köpte inte väskan men Anya Hindmarch klistermärkena för väskan. Vansen är från Joshua Sanders, hur snygga vans som helst. Glajjorna är från DIOR, behövde köpa nya då mina som jag fick i fölsis av mamma försvann mysteriskt i Florida… Försökt dölja ett bra tag nu att solisarna är bort tills jag äntligen nu kunnat ersätta dem hehe. Haft världens mysigaste helg i London iaf och ska berätta allt, men mer om det imorgon! Godnatt…

IMG_7949 IMG_7953

IMG_7951

1 kommentarerEn kommentar om “NEW IN”

    Klistermärkena var jättefina på väskan 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här