Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

ROCKBJÖRNEN

20:23 | August 13, 2015

ste_rockbjornen__4036953

7 kommentarer7 kommentarer om “ROCKBJÖRNEN”

  Men alltså ni två är ju det snyggaste paret som finns??!

  Reply

  Ååå ni är verkligen såå söta tillsammans!!

  Måste bara ännu tillägga att jag har läst din blogg länge och gillar den SÅHÄR mycket! Serien du och Nicole gjorde var så himla bra!! Man fick en helt annan bild av dig. 🙂 Jag är lika gammal som dig men bor i Finland, så det var kul att hänga med och se hur ni lever Sverige jämfört med att leva i en liten by i Svenskfinland. Visste ni om att flera här i Finland kollade serien? 😉

  Kram från Carolina!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här