Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Orlando

01:19 | July 27, 2015

Hallå där, nu är mattan och jag i Orlando på ytterligare ett konstigt äventyr. Flygresan hit var fruktansvärt. SAS planet till Chicago var typ 5 h försenat så vi missa transfern som skulle till Orlando,när vi väll kom till Chicago så var dem så otrevliga när vi frågade om hjälp osv.. SAS bokade sen om oss till det sista planet som skulle till Orlando för dagen,då var det typ 30 min till boarding av det planet och det var på en annan terminal.. Vi sprang som två dårar, men kom med planet. För er som missat är jag och Mathilde på en vattenskidor kurs i Orlando. På söndagar är det ingen vattenskidåkning så Idag var vi på en jätte stor outlet med alla klassiska amerikanska märken! Fick hem rätt så mycket, Ni får ha det så bra! Puss och kram

image

imageL


5 kommentarer5 kommentarer om “Orlando”

  Kan inte du visa i ett inlägg vad du har köpt? Skulle vara svin najs eftersom du har grym stil!!!

  Reply

  Kan inte du visa vad du har köpt? Antingen i ett inlägg eller i en video, det skulle vara jättekul om du började göra videos! 🙂

  Reply

  Hej Chloe! Vad hette outleten? Skulle vara jättetacksam om du svarade för jag vill så gärna gå dit när jag ska till orlando! Tack för en inspirerande blogg! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här