Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

TÄVLING AVSLUTAD: ORAL B

16:33 | June 30, 2015

Nu har jag använt ORAL B ett tag och jag är super nöjd med mina tänder i nu läget. Kan verkligen rekommendera den tandkrämen! Små saker som “förbättrar” ditt utseende gör susen för ditt självförtroende och att ha ett bra självförtroende kommer att få dig må mycket bättre som person tror jag. Ni har skrivit så fina motivationer om självförtroende men måste tyvärr bara välja en vinnare.. Vinnaren är (trummor tack) Josefine. Du kommer att bli kontaktad på mejl. Grattis grattis!

Image-1


4 kommentarer4 kommentarer om “TÄVLING AVSLUTAD: ORAL B”

    Inget illa menat, men shit vad du är fåfäng. Det handlar inte bara om hur man ser ut. Man kan se ut som kim kardashian och endå må dåligt. Du får folk att tro att det är det enda som är viktigt.

    Reply

    Hej Chloe! Jag undrar vad tycker du om namnet Josefin?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.