Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Hallå från skärgården!

14:01 | June 29, 2015

Hallå där pojkar och flickor, hade super mysigt häng hos mig igår och imorgon börjar jag jobba på sandhamn. Så om ni har vägarna förbi och vill köpa en glass och snacka med mig kom till Cafet vid macken. Är med Ärtan och Mickan nu och vi ska äta lite maot. Puss och kram 

Image-1 (1) Image-1 (3)

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Hallå från skärgården!”

    Hej Chloe! Älskar din blogg!! Jag har landställe på Sandhamn o hade varit jättekul att komma förbi o hälsa!! Men var jobbar du? Vilket café är det? Hade varit så så så kul att få säga hej, du är underbar!! kraaam kraam

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.