Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MAGICIEN

13:41 | June 26, 2015

// BIKINI TOPP: VICTORIA SECRET//

surf

 

boobs

 


7 kommentarer7 kommentarer om “MAGICIEN”

  Fin! Varför är inte Nicole kvar?

  nouw.com/lisaihre

  Reply

  Har precis sett 7 avsnitt av serien om dig och Nicole och ville bara säga att jag är jätteimponerad av allt ni gör och har lyckats åstadkomma! Det gör så ont att höra om alla elaka kommentarer. Det måste vara avundsjuka, missunnsamma små människor med stora komplex som håller på så. Jag är 58(!) år och kan inte minnas att jag var så klok och framåt när jag var i er ålder. Ni uttrycker er väl, har kloka synpunkter och om man inte håller med om allt så har vi faktiskt åsiktsfrihet och man behöver inte näthata någon som har andra åsikter. Fortsätt vara stolta över ert jobb och jag önskar er massor av lycka till i framtiden! Tusen kramar till er bägge!

  Reply

  Såg eran “tv-serie” på svt play.
  I och med att du typ ser ut som en modell tror man att du är dryg och ytlig, men oj så fel jag hade du har verkligen fin utstrålning och är så skön, haha. Du får en att skratta och älskar att vågar bjuda på dig själv och verkar så oerhört snäll. Förstår att det är jobbigt att folk kan döma en bara för att man är bloggare och ung kvinna. Du är ju så sjukt snygg också, fyran vad glad man skulle vara om man såg ut som du. Sjukt snygga läppar och hela ansiktet är bara wow.. Nicole är också väldigt snygg men tycker faktiskt du verkar ha mer utstrålning. Ni båda är sjukt bra förebilder och vet att det är många som näthatar. Är själv i tonåren och är ganska osäker på mig själv, ni kanske inte är det men älskar människor som inser att man kommer långt på att ha ett gott hjärta och ta allt med en nypa salt. Du är utan tvekan den snyggaste bruden jag sett , plus att alla tkr nog är 1000 ggr skönare när du är så charmig. Oj vad långt jag skrev haha! Du kommer gå långt Chloe, du rockar fett 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.