Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

#ChloeoNicole

13:35 | April 22, 2015

Glöm inte kolla på gårdagens avsnitt HÄR

P4160035

4 kommentarer4 kommentarer om “#ChloeoNicole”

  Hej! Kan inte du tipsa om balklänningar? Ska själv ha bal snart och behöver idéer!! Jag vill inte ha något glittrigt som alla andra har och jag älskar din stil!

  Reply

  Hej Chloé, vill bara skriva å säga att serien med dig å Nicole är superb! Ni är båda två fantastiska entreprenörer å jag beundrar ert sätt att hantera allt runtomkring er. Otroligt ledsamt med näthatet dock, beklagar! Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig (har mailat Nicole) mest för att inte skriva ut fullständig information om mig själv här! Vill du maila mig blir jag väldigt glad, jag hoppas helt enkelt att vi hörs! Fortsatt fin dag, vänligen JoseFin S

  Reply

  Hej, ville bara säga att jag tycker det är tråkigt att er serie tog slut. Den har verkligen gett ett annat perspektiv på er och jag tyckte den va jätte bra och intressant.
  Tisdagar kommer inte bli lika roliga längre 😉

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.