Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

NK

13:58 | February 18, 2015

IMG_8952

/ Timberlands, Zara shorts, Rayban, PincoPalino jacka, Sandro tröja och Saint Lauren väska//


20 kommentarer20 kommentarer om “NK”

  Hej! Vet inte om du svarat på detta innan men jag undrar bara hur du gör med skolan. Missar du inte mycket av den med tanke på events,plåtningar etc och i så fall, får du ta igen det i efterhand eller hur blir de? Kram x

  Reply

  Hej!
  Gud vilken fin och inspirerande blogg du har!
  Jag startar upp min blogg imorgon och jag hoppas att du vill följa med på mitt äventyr!
  Jag skriver om mode, min vardag och ger även er läsare tips och trix.

  Blogg – http://nouw.com/chanssoon

  Kram Celina

  Reply

  Så snyggt, vilken vår-outfit! Jag bara älskar jackan! 🙂

  Reply

  Hej! Jag ska flytta till England och studera nästa höst och undrar ifall du har något att säga om skolan där? Ja ska flytta till Southampton , har du hört nåt om det? Hur är människorna i England?:) jag har försökt hitta dina inlägg om England men hittar inteee:((((

  Reply

  Älskar dej verkligen, men den där DinSko reklamen täcker hela bloggen. Jag kan inte läsa eller s något. Ta bort den e ni goa♥♥LOVE UUU!♥

  Reply

  Uppdatera mer, asså Nicole uppdaterar i alla fall varje dag

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här