Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Friday

13:18 | January 30, 2015

IMG_4660

Hallå där från Miss emotionell berg och dalbana! Sitter och skriver på en svenska analys på boken ” kalla det va fan du vill” om någon har idéer på bra teman och motiv i boken så snälla kommentera eller maila mig hehe. Åkte in till stan med bilen på lunchrasten för att smaka semmelwrapen, blev så mätt på bara 3 tuggor hehe.. Nu har jag nationalekonomi, hörs sen partypeeps! Puss!

// 7 for all mankind jeans,polo??, Zara jacka och Uggs//

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.