Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

HALLÅ DÄR WIFI

12:07 | December 30, 2014

Skärmavbild 2014-12-30 kl. 11.58.13

Herregud, wifit är så kasst här! Därav en väldigt dålig uppdatering, allt är fantastiskt här. Kopplar bara av, något som jag inte gjort på länge. Har haft dykteori kurs idag och igår för mitt dykarcertifikat, vilket inte var det roligaste men känns som en cool sak att ha gjort! Vi har gjort en del under de här dagarna. Vi har dykt, åkt båttur runt ön vi är på, åkt fyrhjuling i djungeln och hmm ää det var det! Puss och kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “HALLÅ DÄR WIFI”

    Så kul att dyka. Det skulle jag också vilja testa 🙂

    Reply

    Vad använder du för styrka på din solskyddsfaktor för att bli så fint brun?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här