Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

FIRST DAY

15:49 | December 27, 2014

Första dagen har gått- lite bränd och för mätt på vårullar men känner mig så avslappnad,  Längesen jag inte gjorde något förutom att bara ligga och ta det lugnt! Vi åkte fyrhjuling i djungeln idag ,utan guide vilket var en riktigt upplevelse. Blev väldigt lerig och myggbiten men ska inte klaga, hela dagen har varit dröm… Väldigt problem med internet, men men  puss och kram!

Skärmavbild 2014-12-27 kl. 15.37.18 Skärmavbild 2014-12-27 kl. 15.38.26

1 kommentarerEn kommentar om “FIRST DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här