Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

ARRIVED- THE ROOM

09:44 | December 26, 2014

Nu har jag kommit fram till Koh Racha Yai som är en ö utanför Phuket, hotellet vi bor på heter The racha och är helt fantastiskt. Vårat rum är drömmigt, vi har en egen pool och utomhus dusch. Lever en liten paradisdröm här borta. Resan var dock alldeles för jobbig, nu ska jag sätta på mig bikini och springa ner till stranden. Riktigt dåligt internet, så hittils får ni nöja er med en bild!

Skärmavbild 2014-12-26 kl. 09.10.29
Skärmavbild 2014-12-26 kl. 09.10.29


6 kommentarer6 kommentarer om “ARRIVED- THE ROOM”

    Åå avis! Tröttnar aldrig på det där stället. Enda minus är väll att det finns typ två restauranger så efter 2-3 resor kan man ju princip menyerna utantill haha. Annars har jag typ inget dåligt att säga racha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här