Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

ATTITUDE

18:53 | November 29, 2014

Nu är attitude mässan avklarad, har varit så roligt att träffa er alla. Hoppas ni gillade våran monter, drack mycket aloevera dryck och fick hem bilder från fotoautomaten. Har haft det jätte kul med Nicky & Awa och våran bloggmamma Ellen och bloggpappa Rami. Ha en underbar lördgaskväll folks.

DSC_0077

DSC_9892

FOTO: JETTMAN.SE

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.