Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

FIRST UP: OSCAR DE LA RENTA

17:10 | September 29, 2014

Landat i underbara Paris, åkte direkt till hotellet och sen kom min taxi som körde mig direkt till Mamma och Malin på Oscar De la renta. Kollektionen var fantastisk! Mycket färgglad, spets, broderier, pärlor och fjädrar.

IMG_5712

IMG_5715 IMG_5717 IMG_5718 IMG_5719 IMG_5721 IMG_5733

1 kommentarerEn kommentar om “FIRST UP: OSCAR DE LA RENTA”

    Hej Chloeee 😀 hoppas verkligen att du läser det här!! Jag äälskar dig blogg jag blir såå glad varje gång du har skrivit ett nytt inlägg vilket är ganska ofta så de är jättebra <3 du är lätt min favoritblogg över alla storbloggare! Älskar din klädstil och du verkar ha jättehändelserikt och roligt liv! Önskar min mamma va som din hah! Och längtar så jävla mke tills podcaster börjar igen! Strunta i vad alla säger om din röst jag skulle lätt inte tacka nej till att ha din! Den är skitfin å nejj ja säger de inte bara, ja menar de! Snälla kan du skriva typ vart du köper de mästa av dina kläder asså märken och typ lägga ut mer outfits hah de här kändes så jävla p12igt men ville ba säga att din blogg är så jävla bra å du är as skön! (Dock vet jag ju inte ens om du använder hudkräm men asså jag tror du är skön! Bara en vild gissning sådär på kvällskvisten juste d e nt ens kväll hah där sket de sig men aa okej va nej inget okej aa hejdå

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.