Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

VALERIE

15:20 | August 27, 2014

IMG_7740 IMG_7735 IMG_7696

5 kommentarer5 kommentarer om “VALERIE”

    vill bara slänga in lite extra cred till att du är lika snygggg i verkligheten som här på bloggen!!! helt otroligt att kunna hålla sig tipp topp på en resdag.. vi åkte liksom samma plan från Barcelona i somras. Hade velat knäppa av en bild (med våra mycket praktiska goyards..) men kände mig alldeles för ofräsch. Så det sket sig.

    Ajja en fet kram till dig

    Reply

    Hej Chloe. kan inte du berätta lite mer om dig själv för du gör nästan aldrib det. Det är bara massa event hit och dit hela tiden lixom!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här