Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

3 DAYS TO GO

13:33 | July 31, 2014

Skärmavbild 2014-07-31 kl. 12.24.25

3 dagar kvar på klostret, mycket har hänt mina kära vänner. En ryss blev hemskickad från lägret, Mathilde och jag blev anklagade att ha druckit alkohol och blev nära på att bli testade då dem tyckte att vi var flummiga och att vårat rum luktade sprit. Såklart är vi oskyldiga och tyckte situationen var lite rolig. Hmm va mer ha hänt… Italienaren som jag har pratat om, har blivit busted att ha ljugit om sin ålder ( han är 13, men sagt att han är 15) han är då väldigt kär i mig och genom att ljuga om sin ålder trodde han att han hade större chans på mig, efter 3 kärleksförklaringar med en  italiens brytning och en generad skrattandes chloe langade jag dissen och berättade att jag är lite upptagen haha..  Nu ska jag ha drama som afternoon activity.  Puss och kram 


4 kommentarer4 kommentarer om “3 DAYS TO GO”

    Haha! Åh herregud, snarare ryssen som druckit! 😉

    Reply

    Men gud vad taskig du låter! Du kunde ju varit lite schysst och sagt det till stackarn FÖRSTA gången han kärleksförklarade sig… Jag menar tänk om det varit ombytta roller och han satt o skrev för en massa folk om hur han “langade dissen”. Osmakligt.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här