Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

I´M IN

22:13 | June 27, 2014

Skärmavbild 2014-06-27 kl. 21.20.53 Skärmavbild 2014-06-27 kl. 21.22.05

JAA, är så glad och lättad… Kom in på VRG, vilket känns helt underbart! Ångesten hela det här året om att jag kanske inte kommer in har varit oslagbar! Hoppade runt halvnaken och skrek som en galning i hotellrummet idag när jag fick reda på beskedet, gick ut med 282.5! Så VRG vi ses snart. Nog med skolan, idag så har Isabelle och jag hängt vid poolen, badat i havet och solat. Vid fem tiden så drog vi en sväng till Cannes och roade oss ;), 


11 kommentarer11 kommentarer om “I´M IN”

  Grattis!! Jag fick också veta igår vad jag kom in på och jag kom in på Designgymnasiet i Stockholm!! Med inriktning mode och inredning och jag är så glad och det var mitt förstahandsval så jag är superglad över det också!! Grattis åter igen Chloé!:)

  Reply

  Hade varit supertrevligt om du hade kunnat skriva några tips från Cannes 😉

  Reply

  Vart fixar du dina bilder, några speciella appar? Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.