Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

OUTFIT

22:58 | May 27, 2014

10261982_10202420094572649_4258545904560538487_n

Nu när den tropiska värmen börjar fly Sverige tänkte jag visa en outfit jag inte lagt upp på bloggen ännu, enkla svarta byxor från joseph med ett par uggs, Joseph tröja och Joseph jacka och piggna upp outfiten med en färglad väska! 

8 kommentarer8 kommentarer om “OUTFIT”

  Hej, skulle inte du och nicole kunna bjuda in din kompis Agnes Gyllenhammar till er podd när hon besöker Sverige. Skulle vara jätte intressant att få reda på hur det är som 15-16 åring att leva i New York, gå på skola där (high school) och överhuvudtaget leva där som en vanlig tonåring? 🙂 varför hennes familj bestämmde sig att flytta dit och om skillnaderna mellan att bo och gå i skolan mellan NY o stockholm/sverige.
  Och om ni nu skulle få besök av the fooo i podden så skulle det ju kunna va den podden ni spelade in en videopodd till.

  Reply

  Vad hände med resten av frågestunden? Fick inget besvarat :(( kan inte du göra en london guide?

  Reply

  Hejsan Chloe!

  Jag älskar din blogg och din klädstil! Så jag har en fråga som jag verkligen hoppas du kan svara på! På avslutningen ska jag ha en vit spetsklänning och ett par svarta platåsandaletter men har ingen vad för sorts handväska jag ska matcha med? Jag tycker att med svart så blir själva outfiten nedstämd så jag hoppas att du kan hjälpa mig för jag behöver verkligen hjälp och jag vill verkligen höra dina synpunkter om själva outfiten, till exempel om skorna verkligen passar? Tacksam för svar! Kram 🙂

  Reply

  Lägg ut fler outfits och tips så kläder nu i sommar, älskar din stil! Kram

  Reply

  Håller med Alice! Min syster är utbytesstudent där nu. Men det hade varit kul att veta hur det är att verkligen bo där och att verkligen få sattle in.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.