Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

Mot Sthlm

10:42 | May 23, 2014

imageHej vänner, sitter på planet nu. Norwegian har börjat med första klass, så soft! Ligger raklång och ska snart sova. Höll på att missa planet imorse då jag försov mig. Åt middag igår med pappa på Noviko vilket resulterade i att det blev rätt så sent! I helgen så tänkte jag ta det lugnt för det mesta. Isabelle och jag har spa behandling imorgon på Grand hotels spa och sen ska vi på 18  års fest! Hmm va ska jag mer göra.. aa ni som följt min blogg vet jue på ett ungefär vad som händer när jag är hemma. Blir stan med mina bästisar och luncher, usch nu lät det väldig töntig. Hahaha… 

9 kommentarer9 kommentarer om “Mot Sthlm”

  Älskar skorna, vilket märke och vart har du köpt dem?

  Reply

  Hej chloe, vad använder du för app för att redigera dina instagrambilder? Du är så snygg btw, idealet

  Reply

  Du skojar? Första klass från London till Sverige? Det tar ju knappt 3 timmar att flyga… Herregud vad onödigt hahaha

  Reply

  Hej Chloé, hoppas allting är bra med dig!
  Jag vill jätte gärna följa dig på instagram men så fort jag trycker på följa knappen så försvinner det. Skulle du kunna fixa så jag kan följa dig ty? Heter rosenrebecca om du behöver typ avblockera eller vad det nu är 🙂

  Reply

  Du som obviously har pengar trodde jag ändå var smartare än att flyga med Norwegian…värre än Ryanair ju…samma äckliga lågprisskit! #Flysas

  Reply

  Hoho? Lever du? Nej men, hoppas du har haft en bra helg kram♥

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.