Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

#MTVLOVESNELLIE #ANDSODOWE

11:11 | April 30, 2014

Nya vecka, nya episoder av #Mtvlovesnellie. Relationer till killar, vänner och familj är något Nellie kommer ta upp, gör som jag och slå på MTV klockan 15-17! Nyheter 24 och Mtv har arrangerat en liten tävling! För att vara med och tävla ska du svara på frågorna och för att få veta frågorna samt få svaren ska ni alltså kika på Mtv idag mellan klockan 15-17. För att vara med och tävla om massa olika grejer så som Nokia Lumia 630 så klicka HÄR

IMG_0450

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.