Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

MASON PEARSON

13:09 | April 30, 2014

Fick en liten present av mamma, en grym ” it hårborste” kostar en 500 lapp men det är den bästa borsten du kan hitta! Finns att köpa på b.la NK

afterlight-50 afterlight-48

3 kommentarer3 kommentarer om “MASON PEARSON”

  It’s truly very complicated in this full of activity life to listen news
  on TV, therefore I just use web for that reason, and get
  the most up-to-date news.

  Reply

  Lyssnar alltid på er podcast och jag älskar den! Vill att ni ska ta upp det med olycklig kär igen! skulle vara så snällt om ni kunde hjälpa mig hahaha! Jag var nästan tillsammans med en kille eller vi hade pratat om förhållande och sånt och varit “på G” i över ett år men sen började en kompis börja hålla på honom osv och då “höll han på” med båda och i början var det tydligen för att jag skulle visa mer uppmerksamhet/göra mig avundsjuk. tillslut blev dom tillsammans och har varit det nästan ett halvår. Går på en väldigt liten skola och går i samma klass som killen och har många lektioner med tjejen. Han snapar mig hela tiden med bilder på dom (så omoget ..), ser dom i skolan strula och hålla på hela tiden och kan verkligen inte släppa honom och blir påminnd om allt HELA tiden. Vad ska jag göra??? Var dessutom jättebra kompis med tjejen innan

  Reply

  Hello colleagues, nice post and good arguments commented here, I am truly enjoying by these.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.