Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Okategoriserad

RÖSTA PÅ MIG BECAUSE YES WE CAN!

23:49 | April 29, 2014

Haha, ville bara meddela att veckorevyn har startat sina nomineringar nu, skulle tycka det var super kul om ni röstade på mig i vilken kategori som ni tycker att jag borde bli nominerad i, tycker att det skulle vara super kul att vinna med Nicole årets podcast! Det är inte bara Nicole och jag som vinner då utan alla ni, våra underbara lyssnare. Ni kan rösta HÄR

IMG_6231

3 kommentarer3 kommentarer om “RÖSTA PÅ MIG BECAUSE YES WE CAN!”

    Vad har du för bh-storlek annars? Jag är nämligen intresserad av att köpa en likadan bikini men vet inte vad jag ska välja för storlek. Vanligtvis har jag 75B-75C men har hört att storlekarna är ganska små, vad tycker du?

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.