Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

WEEKEND

12:44 | March 31, 2014

Helgen har varit underbar, på fredagen kom vi till Paris. Pappa och jag tog tåget till Paris från London, tog ca 2 h. Mathilde och Becca flög från Stockholm till Paris så vi möttes upp på hotellet på fredag kväll. På lördagen var vi på stan hela dagen och shoppade, åt macaroons och hade massa tjejprat, på kvällen åt vi middag på hotell Costes och sen på söndagen åkte vi till Eiffeltornet och vandrade runt Paris gator. En riktigt lyckad helg helt enkelt.

Skärmavbild 2014-03-31 kl. 11.44.13


4 kommentarer4 kommentarer om “WEEKEND”

  Vilket hotell bodde ni på? 🙂 ska till paris så skulle vara sååå kul om du kunde skriva vilket hotell ni bodde på och om det var bra!! 😀 kram!

  Reply

  Hej!

  Jag ska åka till Paris om några dagar. Eftersom du nyligen var i Paris kanske du kan tips mig om Paris måsten, shopping och sevärdigheter.

  Kramar

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.