Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

AU REVOIR

17:55 | March 30, 2014

Skärmavbild 2014-03-30 kl. 17.03.28

Nu åker jag hem till London efter en välspenderad helg med mina bästisar och pappzor, berättar allt när jag ligger i sängen hemma i Chelsea med en kopp Té och alldeles för mycket söndagsplugg


5 kommentarer5 kommentarer om “AU REVOIR”

  Hej, jag är en Stockholmstjej med en förkärlek till New York och dyra väskor. Kolla därför gärna in min blogg som är fylld med mode, outfits, recept, tränings-och självförtroendetips! Du hittar den här; http://www.fashionistaworld.se

  Kramar på dig och din grymma blogg!!

  Reply

  Hej! Snälla skulle du kunna gå in på din vine o svara på min fråga! skulle vara så snällt!! 🙂

  Reply

  Snälla skulle du kunna gå in på din vine o svara på min fråga! skulle vara jätte schysst!! vet ej om förra kommentaren kom fram eller inte!

  Reply

  Kan inte du tipsa om saker man borde göra i Paris? Det vore så roligt! Ska snart åka dit och är nyfiken på vad du har gjort där och så. Typ bästa caféerna osv…
  Kraam

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.