Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

VERBIER

09:06 | February 24, 2014

Hello! Sitter och äter en underbar alpfrukost och vi ska snart bege oss till backen, ska möta upp Paula! Vädret här är fantastiskt och vi alla ungdomar har så kul. Igår satt vi på en afterski, Paula, jag,djurskillarna, Victor och Marcus! Så härligt. På kvällen har vi spenderat tid på någon pub! Hehe. Nu ska jag äta våfflor med massor utav nutella puss


7 kommentarer7 kommentarer om “VERBIER”

  tar du ledigt från skolan i typ 2 veckor? hur skön gör ni

  Reply

  Funderar på att söka in till svenska skolan i London, är det värt alla pengar eller vad tycker du? 🙂

  Reply

  Det är så sjukt kul att åka skidor, riktigt avundsjuk på dig!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här