Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

TIPS NUMERO DUE

08:07 | February 22, 2014

 

Restaurangs tips nummer 2 är Itsu, en asiatisk restaurang där maten rullar på rullband. Det går snabbt och maten är grym, åt där när Emma var i London.


9 kommentarer9 kommentarer om “TIPS NUMERO DUE”

  Hej chloe, du är väl 97a? Jag undrar hur du ska göra nästa år, ska du fortsätta bo i London och isåfall vilken skola ska du gå på då? Pusspuss

  Reply

  LÄS – Shopping, outfit bilder (primeboots, MBMJ, Tiger, MK osv.), LIVE FRÅN FJÄLLEN, Stockholms tjej.

  Catrinsandberg.blogg.se

  Reply

  älskar dom här inläggen! ska till London på påsklovet och det skulle vara jättekul om du kunde göra ett inlägg där du berättar om vad man inte får missa, och tips och sånt. Eftersom du är nästan likgammal som mig känns dina tips bättre än mammas och pappas som typ tycker vi ska gå på museer… KRAM

  Reply

  Hej! Jag åker till London imorgon med min familj, jag har varit där säkert 10-15 ggr förut och det är ALLTID samma grej; Oxford street och Harrods typ. Jag är så jäklans trött på dom butikerna och jag skulle bli SÅ GLAD om du bara lite snabbt kunde tipsa om dina bästa shopping tips i London, Asså verkligen jätteglad! Är ganska säker på att jag inte är den enda som vill att du ska dela med dig av dina bästa tips! 😀 Sen undrar jag också om du vet någon var eller annat uteställe där man kommer in som 17 åring ;)? Hoppad verkligen att du har tid att svara på mina frågor! Kram

  Reply

  Hej! Kan du ge tips på några ställen som har bra afternoon Tea och fantastiska bakelser i London? Ska dit med min mamma om två veckor! 🙂

  Reply

  When someone writes an post he/she maintains the plan of a user in his/her mind
  that how a user can know it. So that’s why
  this post is amazing. Thanks!

  My web site annuaire inversé

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här