Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Restaurang tips i London

07:55 | February 21, 2014

Om ni är sugen på en riktigt god pizza ska ni traska mot Chelsea och gå till en liten restaurang som heter GOAT. Det är en härlig vibb där med utsökta pizzor. Deras speciellare är Hummerpizzan, som är för övrigt grym! Sophia visade mig det stället som är typ som min syster jag aldrig fick hehe… Nu lät jag very cheesy! But it´s true. Men iaf ett tips från mig till er. Tjingeling


5 kommentarer5 kommentarer om “Restaurang tips i London”

    Kan inte du snälla snälla presentera dina närmaste i ditt liv? Typ dina närmaste kompisar? Skulle vara jättekul att se

    Reply

    Vill så gärna åka till London, verkar sjukt mysigt där!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här